cover_Junoshacover_Malchugan„Приключенията на снежинката" са на кориците на новия 38-ми брой на списание az sam bulg!Зимната феерия, продължава със загадка по страниците. Там се леят стиховете на Иван Вазов, за снежинки и зима

                                                                              „Зима. Вън е студ и мраз.

                                                                              От небето пепеляво

                                                                              сняг вали на тоя час

                                                                              и земята побелява."

На страниците на своето издание, в първия за Новата 2012 година брой, малките и по-големите ни читатели имат вече ясни територии.

Двадесет и четири страници за първолаците и техните приятели, очакват децата зад корицата на списанието означена със символичното име МАЛЧУГАН. Те отново са изпълнени с игри и забавни четива. С много картинки за оцветяване и забавни загадки.

Можем ли да затворим очи и да си представим как за миг малчуганите порастват. Да във въображението ни всичко е възможно. Вече е възможно и ако завъртим списанието наопаки. Там е корицата означена със символичното име ЮНОША. Тя кани по-големите, какичките и батковците на първолаците, да се потопят в своя свят. Да пътешестват и да се забавляват отново с любимото си списание. Да продължат да мечтаят и да надничат в света на детските фантазии. В техните 24 страници, в двойно по-големия 38 брой, изобилстват нови интересни четива. Има и забавни предизвикателства, предназначени за сръчните им ръце. Не липсват игрите и загадките. А в средата всички малки и по-големи читатели поемат заедно на екскурзия с „Аз съм българче". До къде ще ги заведем този път и какво е началото? Това ще остане загадка. Ще я разбулваме малко по малко през следващите няколко дни. Ще представим чудните забавления за свободното време, с любимото хоби, новите рубрики в списанието, постера за колекцията на пътешествениците и всички игри и изненади. А те са много!

Търсете ги в новият 38-и брой на списание „Аз съм българче"! Книжката е с двойно повече страници и нов дизайн, който ще Ви хареса! А кога малките ще надничат в четивата за по-големите и обратно, никой няма да узнае....

Новият 38-и брой на списание „Аз съм българче" търсете търговската мрежа от началото на следващата седмица. За да научите къде можете да купите изданието вижте картата на сайта. Тя ще ви помогне да го откриете навсякъде в страната. С талон от списанието пък винаги можете да се абонирате за „Аз съм българче" – през цялата година. Или да подарите абонамент на малките и по-големите българчета, които са Ви приятели у нас и по света.

Розалина Златкова – Маркетинг мениджър Румен Стоичков – Главен редактор