28.12.2013- Мария Христова, ученичка в "3А" на 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  21.12.2013- Симеон Господинов, ученик в "3А" на 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Той рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


14.12.2013- Александра Денчева, ученичка в 3“б“ на 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  07.12.2013- Йоанна Росенова Попова, ученичка в 3“б“ на 134 СОУ“Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Молитва” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


    30.11.2013- Йоана Димитрова, ученичка в 3а на 134 СОУ „Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   23.11.2013- Мария Викторова Зилберщейн, ученичка в 3б на 134 СОУ „Димчо Дебелянов“ гр. София. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   16.11.2013- Нурал Гюрсел 4-ти клас с.Нова Черна обл.Силистра . Той рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   09.11.2013- Калина Чавдарова 5-ти клас на ОУ „Н.Й.Вапцаров“ гр.Разград . Тя рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   02.11.2013- Росен Иванов  7 години 2-ри клас на 3 СОУ „Ив.Селимински“ гр.Сливен . Той рецитира прекрасно стихотворението „Пчела” от Константин Величков в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


    26.10.2013- Антонио Николаев Шандурков от 3Б клас на 134 СОУ „Димчо Дебелянов“ . Той рецитира прекрасно стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


    19.10.2013- Стефани Сурчева на 8 години от София-,134 СОУ „Димчо Дебелянов“. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   12.10.2013- Денис Йорданов на 8 години от София-ученик в 134 СОУ „Димчо Дебелянов“. Той рецитира прекрасно стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   05.10.2013- Ави Арав на 11 години от София-ученик в 134 СОУ „Димчо Дебелянов“. Той рецитира прекрасно стихотворението „Да се завърнеш в бащината къща” от Димчо Дебелянов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   28.09.2013- Илиана Петрова -1 клас от ОУ "Райна Княгиня" гр.Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Училище” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


    21.09.2013- Петя Петрова -2клас от ОУ "Райна Княгиня" гр.Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Училище” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   14.09.2013- Мария Иванова -5г. от село Черна гора о-на Братя Даскалови.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов в ефира на БНР Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   07.09.2013- Калина Кирилова Илиева -10г. от 36 СОУ "Максим Горки" , София.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Училище” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   31.08.2013- Теодора Йорданова Панайотова , на7 г.ученичка е в СОУ "Димитър Матевски", в гр.Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   24.08.2013- участник в радио-играта е Ива Божова, 7г. /1-ти  клас/,ОУ " Св. Св. Кирил и Методий" с.Труд гр.Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   17.08.2013- участник в радио-играта е Даниела Петева Картункова, 10 г. /за 4-ти  клас/,ОУ " Св. Св. Кирил и Методий" с.Труд гр.Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   10.08.2013- участник в радио-играта е Стилян Костадинов Иванов, 8 г., - от с.Царацово.Той рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   02.08.2013- участник в радио-играта е Мартин Джулиет 7 год. Арменското училище "Виктория и Киркор Тютюнджиян" – Пловдив“.Той рецитира прекрасно стихотворението „Аз съм Българче” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   27.07.2013- участник в радио-играта е Лора Емилова Йорданова 9 год., ОУ "Св.Седмочисленици",  Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое” от Богомил Гудев в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   20.07.2013- участник в радио-играта е Ива Цветанова 10 год., ОУ "Райна Княгиня",  Пловдив.

Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое” от Богомил Гудев в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


   13.07.2013- участник в радио-играта е Георги Чиколов 9 год., НУМТИ  "Добрин Петков",  Пловдив.

Той рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое” от Богомил Гудев в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


06.07.2013- участник в радио-играта е Иван Иванов  читалище  "Христо Ботев" с.Черна Гора гр.Стара Загора.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Детство мое” от Богомил Гудев в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


29.06.2013- участник в радио-играта е Красимир Марков 12г. СОУ "Христо Ботев" гр.Долни Дъбник.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


22.06.2013- участник в радио-играта е Ивалена Атансова с.Нивянин община Враца.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


15.06.2013- участник в радио-играта е Иван Диклиев 11г. от СОУ "Христо Ботев" гр.Калофер.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


08.06.2013- участник в радио-играта е Петър Гаврилски, 13г.  гр.Карлово.Носител  на трета награда  от националния конкурс „Нарисувай ми слънце“, в категорията „Най-нестандартна техника“,с рисунката „Кола-слънце“ изработена от прежда.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР. Ако искаш да дадеш гласа си за него:Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. Пожелаваме му успех в надпреварата!


01.06.2013- участник в радио-играта е Елица Ганева 10 години  гр.София.Победителка е в петия национален конкурс „Нарисувай ми слънце“,в категорията „Най-нестандартна техника“,с рисунките „Слънце прегърни ме“ и „Весел Слънчопарк“.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Отечество любезно” от Иван Вазов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


25.05.2013- участник в радио-играта е Вяра Атанасова 8 години  гр.Пловдив.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


18.05.2013- участник в радио-играта е Тони Николов 5-ти клас от СОУ "Христо Ботев" гр.Монтана.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата! 


11.05.2013- участник в радио-играта е Климент Панделов 2-ри клас от Българското училище в Мюнхен.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата! 


04.05.2013- участник в радио-играта е Стефан Славов 10г,  от Стара Загора.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Всеучилищен химн” от Стоян Михайловски в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


27.04.2013- участник в радио-играта е Петьо Петков 10г,  от с.Садовец Долни Дъбник.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Високи сини планеини” от Младен Исаев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


20.04.2013- участник в радио-играта е Анастасия Николова 6г.,  от София.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Високи сини планеини” от Младен Исаев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Ани.Пожелаваме и успех в надпреварата!


13.04.2013- участник в радио-играта е Габриела Караджова 10г.,  от ОУ"Св.Иван Рилски" в гр.Хасково.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Високи сини планеини” от Младен Исаев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Габи.Пожелаваме и успех в надпреварата!


06.04.2013- участник в радио-играта е Габриела Ковачева 11г.,  от  читалище  „Христо Ботев“ в гр.София.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Високи сини планеини” от Младен Исаев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Габи.Пожелаваме и успех в надпреварата!


-30.03.2013- участник в радио-играта е Божидар Марков 11г.,  от  читалище  „Христо Ботев“ в гр.Сливен.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Божидар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


-23.03.2013- участник в радио-играта е Борислава Кирилова,  от  СОУ „Христо Ботев“ в гр.Враца.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Борислава.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  16.03.2013- участник в радио-играта е Цветелина Маринова,  от  СОУ „Христо Ботев“ в гр.Враца.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Цвети.Пожелаваме и успех в надпреварата!


-09.03.2013- участник в радио-играта е Александър Нинов,  от  СОУ „Христо Ботев“ в гр.Бяла Слатина.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Александър.Пожелаваме му успех в надпреварата!


-01.03.2013- участник в радио-играта е Маргарита Евгениева,  от  СОУ „Христо Ботев“ в гр.Бяла Слатина.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Маргарита.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg -23.02.2013- участник в радио-играта е Теа Стоянова, на 11 години от  СОУ „Гео Милев“ в гр.Варна.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Теа.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg -09.02.2013- участник в радио-играта е Таня Кабакова, на 8 години от  основно  училище „Христо Ботев“ в гр.Карнобат.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Таня.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg -02.02.2013- участник в радио-играта е Осман Ахмед Хюсеин, на 9 години от  основно  училище „Христо Ботев“ в с. Соколово община Карнобат.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Осман.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg -26.01.2013- участник в радио-играта е Катрин Тюлекова, на 10 години от 3-то основно  училище „Христо Ботев“ в гр. Сандански.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Хаджи Димитър” от Христо Ботев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Катрин.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg -19.01.2013- участник в радио-играта е Джулияна Росенова Янева, на 8 години от 3-то основно  училище „Христо Ботев“ в гр. Сандански.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Хаджи Димитър” от Христо Ботев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Джулияна.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg -12.01.2013- участник в радио-играта е  Костадин Костов на 11 години от Харманли.Той рецитира прекрасно стихотворението  „Хаджи Димитър” от Христо Ботев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за него.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Косьо.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg -05.01.2013- участник в радио-играта е Кристина Ангелова на 11 години от Харманли.Тя рецитира прекрасно стихотворението  „Хаджи Димитър” от Христо Ботев в ефира на БНР.Ако искаш да дадеш гласа си за нея.Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.С него ще дадеш гласа си за Криси.Пожелаваме и успех в надпреварата!