24.12.2016 - Даниел Борисов Йорданов Звъничево, на 8 години от ОУ"Васил Левски".Той  рецитира прекрасно стихотворението "Молитва" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!

 


  17.12.2016 - Ивайло Петров гр.Добрич, на 7 години от СУ"Димитър Талев".Той  рецитира прекрасно стихотворението "Молитва" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


  09.12.2016 - Ивана Георгиева гр.Добрич, на 7 години от СУ"Димитър Талев".Тя  рецитира прекрасно стихотворението "Молитва" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

03.12.2016 - Александър Рангелов  гр.София, възпитаник на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Молитва" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


26.11.2016 - Антоан Арсов  гр.София, възпитаник на клуб "Млад журналист" с ръководител Коста Чолаков.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща" от Димчо Дебелянов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


  19.11.2016 - Радослав Лазаров  гр.Троян, възпитаник на школа по изобразително изкуство при НЧ"Наука 1870г.“ с ръководител Маргрет Креклешка.Той  рецитира прекрасно стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща" от Димчо Дебелянов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


12.11.2016 - Михаела Спахийска от гр.Троян.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща" от Димчо Дебелянов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

06.11.2016 - Стефан Георгиев от гр.София 46 ОУ"Константин Фотинов".Той рецитира прекрасно стихотворението "Да се завърнеш в бащината къща" от Димчо Дебелянов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


 

  29.10.2016 - Ема Григорова от гр.София 46 ОУ"Константин Фотинов".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Обич" от Дора Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

22.10.2016 - Андреа Георгиева от гр.София 46 ОУ"Константин Фотинов".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Обич" от Дора Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

15.10.2016 - Елизабет Асенова от гр.София 16 ОУ"Райко Жинзифов".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Обич" от Дора Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

  08.10.2016 - Моника Кръстева на 8 години от гр. Поморие ОУ"Христо Ботев".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Обич" от Дора Габе в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  01.10.2016 - Мария Лакева на 8 години от гр. Поморие ОУ"Христо Ботев".Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  24.9.2016 - Диана Алексиева на 8 години от гр. София.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 17.9.2016 - Йоана Петкова 2-а клас ОУ"Граф Игантиев" от гр. София.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


10.9.2016 - Роберта Димитрова на 11 години от гр. София.Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

28.8.2016 - Деяна Вайкимова на 10 години от гр. Сопот . Тя рецитира прекрасно стихотворението "Аз съм българче" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 

 23.7.2016 - Теодора Павлова на 12г. гр.Кюстендил 3-то ОУ"Марин Дринов" . Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое" от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


16.7.2016 - Фатмина Трончова на 11г. с.Цветино община Велинград . Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое" от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


09.7.2016 - Рая Аладжова от ОУ"Райна Княгиня"  в град Пловдив . Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое" от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


az sam bulg2.7.2016 - Михаела Спахийска 9г. от град Троян от школа за изобразително изкуство към читалище "Наука 1870г". Тя рецитира прекрасно стихотворението „Детство мое" от Богомил Гудев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!25.6.2016 - Мартина Иванова 10г. от град Троян от школа за изобразително изкуство към читалище "Наука 1870г". Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" от Иван Вaзов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  18.6.2016 - Илияна Петрова 3-ти клас ОУ"Райна Княгиня ". Тя рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" от Иван Вaзов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


4.6.2016 - Георги Бенев 1-ви клас ОУ"Св.Св. Кирил и Методи" с. Дъбово област Стара Загора. Той рецитира прекрасно стихотворението „Отечество любезно" от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!az sam bulg  28.5.2016 - Марин Танев 3-ти клас 16 ОУ"Райко Жинзифов" гр. София. Той рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловски в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


az sam bulg21.5.2016 - Александър Спасов 2-ри клас 22 СОУ"Г.С.Раковски" гр. София. Той рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловски в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


14.5.2016 - Мария Попинска 4-ти клас 42 ОУ"Хаджи Димитър" гр. София, член на клуб "Млад Журналист" с ръководител Коста Чолаков. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловски в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


07.5.2016 - Борис Терзийски 1-ви клас гр.София 16 ОУ"Райко Жинзифов", член на клуб "Млад Журналист" с ръководител Коста Чолаков. Той рецитира прекрасно стихотворението „Български всеучилищен химн" от Стоян Михайловски в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


Ева Станчева  5-ти клас гр.София 42 ОУ"Хаджи Димитър", член на клуб "Млад Журналист" с ръководител Коста Чолаков. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" от  Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата! 


  - 23.04.2016 Александър Славов 4-ти клас гр.София 42 ОУ"Хаджи Димитър", член на клуб "Млад Журналист" с ръководител Коста Чолаков. Той рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" от  Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата! 


16.4.2016 - Виктор Тодоров 3-ти клас гр.София 138 СОУ"проф. Васил Златарски", член на клуб "Млад Журналист" с ръководител Коста Чолаков. Той рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" от  Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата! 


09.4.2016 - Асен Пендурков 4-ти клас гр.София 95 СОУ"Иван Шишманов", член на клуб "Млад Журналист" с ръководител Коста Чолаков. Той рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини" от  Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


02.4.2016 - Надежда Иванова  14г.  гр.Кюстендил езикова гимназия "Д-р Петър Берон". Тя рецитира прекрасно стихотворението „Високи сини планини"Високи сини планини" от  Младен Исаев в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 25.3.2016 - Илияна Илиева  7г.  гр.Троян школа по изобразително изкуство при НЧ"Наука 1870г.". Тя рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


19.3.2016 - Радослав Лазаров  7г.  гр.Троян школа по изобразително изкуство при НЧ"Наука 1870г.". Той рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


 12.3.2016 - Габриела Маркова  9г.  гр.Троян. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 05.3.2016 - Виктория Бъчварова 3-ти клас ОУ"Райна Кнагиня" гр.Пловдив. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Хубава си моя горо” от Любен Каравелов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


 27.2.2016 - Йоана Николова 1-ви клас детски клуб "Алиса" гр.Варна. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


  20.2.2016-Петър Димитров Х ОУ "Алеко Константинов" гр.Перник. Той рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата! 


13.2.2016-Светослав Андонов 5 клас от ПМГ "професор Еманул Иванов" гр.Кюстендил. Той рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


   06.2.2016-Димитър Дидов 8 години 10 ОУ"Алеко Константинов" гр.Перник. Той рецитира прекрасно стихотворението „Първи сняг” от Елин Пелин в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!

 


   31.1.2016-Ивая Георгиева 8 години 10 ОУ"Алеко Константинов" гр.Перник. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!


23.1.2016-Беатрис Иванова 11 години НЧ  "Братсво 1869" гр.Кюстендил. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

 


16.1.2016-Йоана Цонева 10-то ОУ "Алеко Константинов" гр.Перник. Тя рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за нея, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме и успех в надпреварата!

 


  09.1.2016-Христо Георгиев на 8г. школа "Идея" гр. Варна. Той рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!


02.1.2016-Жулиано Зенуни на 9г. школа "Идея" гр. Варна. Той рецитира прекрасно стихотворението „Де е България” от Иван Вазов в ефира на БНР. За да дадеш гласа си за него, регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар.Пожелаваме му успех в надпреварата!az sam bulg

Следващият участник в радио-играта е Богомил Митков Цанев  от гр. София,ученик в 144СОУ "Народни будители". Той чете стихотворението „Хубава си моя горо" в ефира на БНР на 24-ти март.Ако искаш да дадеш гласа си за него, направи го от понеделник 26-ти март до събота 31-ви март..Регистрирай се на сайта.Иди във форума на списанието и запиши там своя коментар. С него ще дадеш гласа си за Богомил.Пожелаваме му успех в надпреварата!