Регламент за Благотворителен търг на рисунки от националния конкурс на списание az sam bulg „Нарисувай ми слънце"

В периода 21 ноември – 21 януари спечелилите награда и номинация детски произведения от петте издания на конкурса ще бъдат разпродадени на благотворителен търг, който ще се проведе онлайн в електронния сайт на Сдружение „Българче" – www.bulgarche.eu

В Галерия "Благотворителен търг" тук на сайта са показани рисунките за разпродажбата.

Ето как можете да откупите творба:

  1.Всяка детска рисунка включена в инициативата е надписана.

  2.Началната цена за откупуването на една рисунка е 60 лв. Ограничения в крайната цена няма.

  3.Начини за заплащане на стойността на откупена рисунка: Банков превод, Плащане чрез Epay от инсталирания тук бутон, Пощенски запис

Изпратете ни заявка за откупуване съдържаща: името на автора на творбата, Вашите координати за обратна връзка и начин на плащане(по избор от цитираните в т.3), който Ви е удобен. Ние ще се свържем с Вас за уточнение относно доставката на откупената творба. За изпращане на заявката използвайте e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Откупената рисунка може да бъде рамкирана или използвана за изработване на фирмени сувенири. като картинка на детска тениска, шапка или друг аксесоар. Kак може тя да стане лице на торта за фирмено парти, ще научите тук в началото на месец Януари. Къде ще изработят такава торта и колко от цената й ще бъде дарена за каузата ни? Четете всичко на сайта и в детайлите на събитието във facebook.

Целта на тази инициатива е да даде шанс за изява на децата растящи без родителска грижа. Да им позволи да покажат своя талант пред широка и разнообразна аудитория. Да им даде възможност да се включат в други проекти, на редакцията, заедно със своите връстници от цялата страна. Начинанието ще бъде опит за възпитание на отношение към изкуството и културата у българчетата. Средствата, събрани от благотворителната разпродажба, ще бъдат използвани за осигуряване на абонамент за списание „Аз съм БЪЛГАРЧЕ" за социални заведения, домове за деца без родителска грижа, за които абонаментът за изданието с лични средства е невъзможен.

Подкрепете ни!