Logo

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, или поле за ИЗЯВА на ТАЛАНТИ!

Организатор: редакцията на списание „Аз съм българче“

Турнирът дава възможност на деца и юноши, които обичат да четат изразително,       да се забавляват през лятото, да бъдат поощрени и да спечелят награди!

 Всеки се подготвя с прочит на едно или няколко от стихотворенията:

 “Пчела”,”Високи сини планини”, “Училище”, “Аз съм българче”.

 Записва се с телефона си. Изпраща записа на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

 Изпълненията, илюстрирани с рисунки от фонда на Националния конкурс “Нарисувай ми слънце” ще могат да се чуят на нашия канал в YouTube.

 Регламент:

  1.  Записването за включване в турнира и изпращането на записите, стартира на 24 юни и приключва на 14 октомври 2021 г.
  2.  Участието изисква регистрация. Прави се на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 Посочват се точен пощенски адрес, три имена и възраст.

  1.  Заплаща се такса регистрация в размер на 7,00 лв. чрез пощенски запис, банков превод или от бутона „Дари на списание „Аз съм българче“ на сайта www.bulgarche.eu
  2.  Всеки участник получава по пощата 1 брой от списание “Аз съм българче”, текстовете на стихотворенията и регламента на турнира.

 4.От 15 до 25 октомври, жури номинира 24 изпълнения. И излъчва трите най-добри.

  1.  Резултатите обявяваме в деня на Народните будители - 1 ноември 2021 г.
  2. Награди и награден фонд: Номинираните и наградените получават награди:

Правото за участие в радио-играта “Деца четат поезия в ефира на БНР”; Включване в работилница по творческо писане „Златното моливче“; Книги и списания; Мед от осиновения от Сдружение „Българче“ кошер и още много изненади.

Обща стойност на наградния фонд 1500 лв.